Suomi-koulu jatkaa toimintaansa 16.10. alkaen!

Kokoonnumme tuttuun tapaan lauantaisin klo 11-13 Aurinkorannikon Suomalaisen koulun tiloissa Los Pacosissa.

Johtuen koronarajoituksista Suomi-koulu aloitetaan tässä vaiheessa rajoitetulla oppilasmäärällä. Vaadimme ilmoittautumisen etukäteen sähköpostitse (aurinkorannikonsuomikoulu@gmail.com) ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saatte sähköpostilla vahvistuksen kouluun pääsystä sekä tarkempia käytännön ohjeita.

Huom!! Toimintaan voivat osallistua 4 vuotta täyttäneet lapset, jotka kykenevät pitämään maskia koko koulun (2h) ajan. Lapsilta odotetaan omatoimisuutta (pukeutuminen, vessassa käynti jne.) sekä kykyä noudattaa annettuja ohjeita, jotta pystymme säilyttämään turvavälit mahdollisimman hyvin. Maskipakon takia emme pidä evästaukoa.

Ilmoittaudut Suomi-kouluun lähettämällä seuraavat lapsen tiedot:

• Nimi
  • Syntymäaika
  • Side Suomeen (esim. vanhempi/isovanhempi suomalainen)
  • Huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite
Ilmoittautuessanne sitoudutte maksamaan lukukausimaksun ensimmäisen koulupäivän yhteydessä. Syyslukukausi maksaa 80€/oppilas, sisarukset puoleen hintaan (40€). Esim. kaksi saman perheen lasta yhteensä 80€+40€=120€.

Huomiottehan, että Suomi-kouluun tultaessa oppilaat saatetaan aina koulun portille, josta Suomi-koulun opettaja ottaa heidät vastaan ja ohjaa luokkaan. Vanhemmat eivät voi tulla koulun sisälle johtuen koronarajoituksista.

Tervetuloa niin tutut kuin uudetkin suomi-koululaiset!!!

HUOM! Oppilaat eivät ole Suomi-koulun puolesta vakuutettuja Suomi-kouluaikana. Perheitä velvoitetaan itse huolehtimaan lapsen vakuutus.

Meidät tavoittaa sähköpostitse aurinkorannikonsuomikoulu@gmail.com.

« Edellinen Marraskuu 2021 Seuraava »
Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai